200215 PrinsesRosalien Motto 700

Prinses Rosalien 1e

 

Doe as ik, heb schik

 

klik hier voor foto album

 

Piepeblaozers Carnaval bij Plok in 't nieuw

Piepeblaozers Carnaval bij Plok in 't nieuw

2016PrinsesJet1e 700Prinses Jet de eerste zwaaide de scepter tijdens carnaval 2016 – Foto: PR CV de Piepeblaozers

DIDAM - Al meer dan 33 jaar een begrip in de regio. Nieuw, ander tijdstip en anders opgezet is het Piepeblaozers Carnaval op zaterdag 18 februari. Terwijl de andere carnavalsverenigingen in 'Diem' en omgeving de elfde van de elfde het al hebben gehad en nu druk zijn met de pronkzitting(en), kijkt men bij de Piepeblaozers al vooruit naar het carnaval zelf.

Een grootse feestavond, normaal op de zaterdag van het carnavalsweekend was jarenlang vaste prik voor menig carnavalsvierder. Binnen de vereniging speelt al jaren het idee deze avond een week naar voren te halen. Dit jaar gaat nu echt gebeuren, zodat ook wagenbouwers, wagenchauffeurs en optochtlopers de avond echt mee kunnen vieren.
Piepeblaozers Carnaval is geen concurrentie meer van de recepties die velen groepen en wagenbouwers op de bewuste zaterdag houden.

Het feest wordt in een ander jasje gegoten, in een moderne vorm. De sterke punten blijven natuurlijk; de Raod van (de h)Elf, de goede muziek en het bekendmaken van de Prins of Prinses op de avond zelf (altijd weer een verrassing). Er wordt een entreeprijs gehanteerd zodat iedereen kan gaan en staan waar die wil. Alles is inclusief koffie, cake, hapjes en drankjes. Traditioneel wordt de avond afgesloten met koffie en brood voor diegenen die daar dan nog zin in hebben.

Niet alleen de vaste gasten, maar iedereeen die zin heeft in een avond ongedwongen feest is van harte welkomop zaterdag 18 februari bij de Plok. Verdere info volgt via de site en ook het opgeven kan binnenkort weer via de site, maar dit kan nu al bij één van de leden van de Raod van (de h)Elf.

info: www.piepeblaozers.nl

Montferland Nieuws d.d. 17-01-2017

View My Stats Hosted by PCextreme

Hosted by WebReus